איך תוודאי שאת אוכלת מאכלים בטוחים בזמן ההיריון
במהלך ההיריון הגוף
שלך רגיש יותר לחיידקים, נגיפים ושאר מזהמים שעלולים להתהוות במזון. ישנם כמה
כללים חשובים שיסייעו להימנע מכך. נקיטת אמצעי זהירות שווה את המאמץ.
- . זרקו מזון שתאריך התפוגה שלו עבר ואל תאכלו ממנו 4°C
במיוחד במשך חודשי הקיץ.
- אם הכנתם מרק או
תבשיל, רצוי שתקררו אותו היטב לפני שאתם מאחסנים במקרר. חממו ממנו מנות קטנות
בצלחות אישיות, לפי מספר הסועדים, ביום שלמחרת.